יום שלישי, 20 באפריל 2021, ח' אייר ה' תשפ"א
לפרסום חייגו: 054-2425199

צרכנות ביבנה

צרכנות ביבנה , כלכלת המשפחה ביבנה , צרכנות נבונה ביבנה , כסף ביבנה , אנשי עסקים ביבנה, עסקים ביבנה, עסקים נבחרים ביבנה

מתכון לשבת: עוגת מרנג שקדים

אמונה בוארון עם כל המצרכים הדרושים עבור עוגת מרנג שקדים

פורסם בתאריך:


עוגת מרנג שקדים - המצרכים הדרושים:

 

 4 חלבונים, 1כוס סוכר,1 כוס קמח שקדים.

לקרם: 1 שמנת מתוקה אפשר קצפת צמחית,1 אינסטנט פודינג וניל.

לציפוי: 1 קופסה אפרסק שימורים, 100 גרם שקדים פרוסים קלויים.

 

אופן ההכנה

 להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף חזק להוסיף את קמח השקדים בתנועות עטיפה לחלק את הקצף לחצי,כול חצי למרוח על נייר אפיה בתוך תבנית בקוטר 20 ס'מ לאפות כול אחד לחוד בחום 120 בערך שעה לקרר, להקציף את השמנת עם הפודינג,להניח על כלי הגשה מרנג אחד למרוח עליו 3כפות קרם, להניח על הקרם את המרנג השני למרוח את שארית הקרם וגם  בדפנות,לחתוך את האפרסקים לפרוסות לסדר אותם במעגלים על הקרם,  להדביק את השקדים בדפנות העוגה, לשמור בקירור.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: