יום שני, 18 בדצמבר 2019, כ' חשון ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 054-2425199

צרכנות ביבנה

צרכנות ביבנה , כלכלת המשפחה ביבנה , צרכנות נבונה ביבנה , כסף ביבנה , אנשי עסקים ביבנה, עסקים ביבנה, עסקים נבחרים ביבנה

הטעם של 'פורטובלו' – אוכל שמדבר בעד עצמו

הגענו לביקור השנתי המסורתי במסעדת 'הפורטבלו' וגם הפעם נדהמנו מהטעם הנדיר, מהאיכות ומהשירות

פורסם בתאריך:



מסעדת ה'פורטבלו', אחת מהמסעדות הראשונות ביבנה וללא ספק אחת מהמוצלחות שבהן. אין יבנאי שלא מכיר את המסעדה האיטלקית המשובחת.  אחת מהמסעדות המיתולוגיות בעיר שמפנקת את תושבי העיר כבר מעל ל-15 שנה.  ליין האירועים המיוחד תפס תאוצה ועשרות לקוחות מזמינות אירועים מכל רחבי הארץ, מה שרק מחזק את מה שכולם כבר יודעים – מדובר פשוט בחוויה קולינרית.

 

כשנכנסים לפורטבלו, הניחוח ישר תופס אותך, ניחוח איטלקי, שישר פותח את התיאבון, האווירה הביתית והחמימה ישר מורגשת, מה שמסביר את קהל הלקוחות הגדול שצברה לה המסעדה עם השנים. אווירה משפחתית, היחס האישי הזה מייחד את המסעדה הזו מאוד. כולנו גדלנו על המסעדה הזו. מקום קסום באווירה של חו"ל ומעל הכל כל ביס בצבע. 

אז הגענו לביקור השנתי והמסורתי שלנו כדי לטעום מנות חדשות מבית היוצר של דימה, הבעלים והשף במקום יחד עם מנהל המטבח, רפי.  גם הפעם לא התאכזבנו והתמוגגנו מכל ביס.  התפריט החדש עשיר ומזין, אבל מעל הכל פשוט טעים. 

זה התחיל מלחם הבית המיוחד, שמוגש עם מחאה ומטבלים נוספים, טעים ואוורירי, המשיך עם מרק מינסטריוני נדיר, כזה שגורם לכה להתעלף רק מהריח, בריא ואיכותי, גם בימי הקיץ. לאחר מכן טעמנו סלט חדש ומיוחד, מלא בעשירות של ירקות ותבלון נדיר (עדיין אין שם למנה). 

 

משם עברנו לפסטה חדשה, בטטה קרמו (בקרם),  מנה מאוד מבוקשת ומנה שהרבה מהחיילות שמגיעות למקום מזמינות. פה יש מקום להזכיר את ריטה (אשתו של דימה והלב הפועם של המקום) צריך לומר שהיא פשוט מפנקת והכל בחיוך ובטוב טעם. את הסודות של המטבח היא סירבה לגלות ופשוט אמרה לנו תטעמו ותתאהבו. הלוואי שהיינו יודעים את סודות התבלון.

אחרי שליקקנו את שאריות הפסטה מהצלחת בעונג רב, עברנו לפיצה הבלקנית, חגיגה של צבעים, שלל ירקות וגם פה התבלון המיוחד והסודי גרם לנו לטרוף את המגש במהירות בזק. משם עברנו למנה חדשה נוספת, רביולי סלמון אלולו. מנה טרייה ואיכותית, ייחודית מאוד, לאניני טעם מדובר בחמישה כוכבים. 

 

חשוב להדגיש שאת הכל מכינים במקום לפי הזמנה, גם הבצק נעשה בצורה ידנית. מה שגורם לכל מנה לצאת מהמטבח בשיא הטריות ובשיא האיכות. לא בכדי רבים מהלקוחות מגיעים ומזמינים מנות לפי בקשתם. 

סיימנו בקינוח, גלידה על מצע של וופל בלגי נדיר וזה היה סיום מושלם לארוחה מושלמת. מהרו להגיע.

 

הבשורה היותר מרעישה היא ליין האירועים החדש של המקום. הוא אמנם קיים כבר שנתיים אבל לאחרונה תפס תאוצה ענקית. מגיעות הזמנות על בסיס יומי, מכל רחבי האזור, אנשים מגיעים להזמין מיישובי גדרות, אשדוד וראשל"צ, אפילו משדרות. 

 כולם רוצים את הטעם המיוחד של 'פורטבלו'. בת/בר מצוות, עליות לתורה, בריתות, מסיבות השקה, כל סוגי האירועים. 

רפי, מנהל המטבח מסביר את סוד ההצלחה: "אנחנו נותנים מענה לכל סוגי האירועים, אפילו הגדלנו את גודל המנות לשם כך. זה עובד חזק מאוד. אנחנו מנסים פשוט לעשות אוכל טוב ושאנשים ייהנו, בלי לתת שואו ולעשות רעש, האוכל מדובר בעד עצמו" .

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: