יום שבת, 19 בינואר 2019, י"ג שבט ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 054-2425199

יאמי מתכונים ביבנה

אוכל , בישול , מתכונים , בשר , חלב , גבינות , לחם , מטבח

חדשות האוכל

מנות משוגעות, פינוקים בבורקס ופסטיבל שחוגג בר מצווה. חדשות האוכל

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

דודי טל

עיתונאי, עבד בין השאר בנענע 10 כעורך מדור הרכילות, בידיעות תל אביב ככתב הרכילות של העיתון וכן בעיתונים ומגזינים שונים.

dudital29@gmail.com

"גורדוס" בורגר בר ממשיכה להפתיע באווירה אמריקאית אמיתית, ומשיקה תפריט חורף הכולל מגוון מנות חדשות, מושחתות ומוגזמות בסוגי הגשה מקוריים ומפתיעים.בין המנות החדשות בתפריט החורף:אנטבה / קבבורגר ימתיכוניי שיפוד בורגר עם שומן כבש על לחם שטוח עם: סלט קצוץ, קריספי בצל וטחינה עמבה אסלית, הללויה / דאבל סופר ספיישל פנקייק בורגר / פעמיים 120 גרם- שני בורגרים בין שמיכות פנקייק, עם רוטב ברביקיו, חרדל, מייפל, גבינת צ'דר, בצל, צ'ילי מתוק, חזה אווז ועלי ביבי, מאמא מיא / תבשילבורגר תבשיל אסאדו בבישול ארוך בציר ברביקיו, מוקרם בצ'דר, בלחמניית בריוש, עם קריספי בטטה .

פבלובה_על_סטרואידים

במהלך חודש ינואר, יצטרפו אל בורקס הפינוקים המפורסם של ארומה תל אביב מגוון בורקסים חדשים וטעימים:בורקס פינוקים המוכר והאהוב, בורקס במילוי בטטה, חציל ופסטו ובורקס במילוי גבינה צהובה, עגבניות וזיתים שחורים .. הבורקסים ימכרו במהדורה מוגבלת

ארומה בתל אביב חורף 2016-2017. צילום רונן מנגן

מסעדת le bistro bar  , שממוקמת במתחם עזריאלי בחולון, מצרפת לתפריט העשיר ואהוב של המקום, מנות חדשות:פיש & צ'יפס – מוגש עם צ'יפס או אורז וסלט ירוק,שווארמה עוף – מוגש על מצע אורז השף, קבב דגים –– מוגש עם צ'יפס או אורז וסלט ירוק, מחבת פירות ים – שרימפס, קלמרי, ניוקי ועגניות שרי, ברוטב חמאה, יין ושום, ורדיאטורי פירות ים – ברוטב פסטו אלפרדו פוטובלו.

EYG_1283

בסוף החודש ייפתח בפעם ה-13 פסטיבל "טעמים בעמקים", פסטיבל של אוכל במיטב מסעדות העמקים בשיתוף יקבי כרמל, הפסטיבל יתקיים בין התאריכים 29.1-11.2.2017 ובמהלכם ייהנו המבקרים מתפריטים מיוחדים במסעדות המובחרות במרחב עמק יזרעאל בליווי יין מסדרתVats  של יקבי כרמל. תפריט הפסטיבל כולל מנה ראשונה, עיקרית וכוס יין מסדרת  Vatsשל יקבי כרמל במחיר מיוחד של 79-109 ₪ (המחיר יקבע עפ"י המנה העיקרית). בין המסעדות המשתתפות ניתן למצוא את : אוקטגון - נהלל, בלה- בית שערים, השף דורון בר און- היוגב, המטבח של איילת (כשר)– כפר חסידים, חוות התבלינים בגלבוע, טנדוקה (כשר) - יקנעם המושבה, לימוזין- רמת ישי,מסעדת הרדוף – קיבוץ הרדוף, קימל בגלבוע, קפה לואיז- קריית טבעון, שלו ביער- קריית טבעון.

4vats צילום יחצ

ברגר קינג ישראל מודיעה על פתיחת 3 סניפים ברבעון הראשון של שנת 2017. יחד עם הסניפים החדשים הרשת תמנה 8 מסעדות. בקרוב הרשת תודיע על פתיחת מסעדות נוספות. סניף הדגל באזור השרון יוקם בהרצליה פיתוחח במקום מסעדת "מקסיקלי", לשעבר בבעלות מוזס. המסעדה, שתתפרש על 400 מ"ר, תציע לראשונה שירותי משלוחים. סניף נוסף של המותג הבינלאומי ייפתח בקניון עזריאלי בהוד השרון, בעקבות הצלחתו של הסניף הנוכחי בקניון עזריאלי תל אביב. באשדוד, ברגר קינג תציע לראשונה את חווית השירות הייחודית שלה בתחנת הדלק "גל ראשונים", שנחשבת לאחת מתחנות הדלק המוצלחות בישראל.

WHOPPER קרדיט צילום ברגר קינג יחצ פטור מתשלום

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: