יום שישי, 18 בנובמבר 2019, י"ט תשרי ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 054-2425199

יאמי מתכונים ביבנה

אוכל , בישול , מתכונים , בשר , חלב , גבינות , לחם , מטבח

חדשות האוכל

יום הולדת ל-BBB,תפריטי חורף מפנקים והרבה אוכל טוב. חדשות האוכל

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

דודי טל

עיתונאי, עבד בין השאר בנענע 10 כעורך מדור הרכילות, בידיעות תל אביב ככתב הרכילות של העיתון וכן בעיתונים ומגזינים שונים.

dudital29@gmail.com

מסעדת Supra הגרוזינית שנפתחה לפני כשנה בשדרות רוטשילד בתל-אביב פותחת מסעדה שנייה בסינמה סיטי ראשון לציון.סופרה (משתה בגרוזינית) הינו ביסטרו בר עם אוכל מהמטבח הגאורגי וממטבחים אחרים בחבלל הקווקאז.התפריט יתאים לבילוי קז'ואל של כוס יין ונשנוש (חינקאלי למשל..) ויתאים גם לארוחת משתה ממש כמו שם המסעדה. גם על המסעדה החדשה בסינמה סיטי ראשון לציון ינצחו אנשי הקולינאריה דליה היילפרן ויורם סבי. דליה ויורם הינם בעלי קייטרינג גאורגי בינ"ל יוקרתי כבר מעל 30 שנה והבעלים של מסעדת סופרה התל אביבית.במסעדה החדשה בראשון יתווספו אליהם ארסן פוליטוב, בן לוי  וקנדוב פיני.

סופרה סינמה סיטי ראשלצ. צילום אפיק גבאי

במסעדת בית שלום במטולה, מזמינים ליהנות מטעמים חדשים בתפריט החורף, בניצוחו של שף מוסטפא סלילי, טעם גלילי עם ניחוחות ושילובים שהוא מביא מהמטבח הלבנוני.בין המנות בתפריט החורף: מרקים בשריים וצמחוניים, חצילל בנוסח "באבא גאנוש"- חציל בלאדי שרוף בטאבון מתובל, בטחינה גולמית, רכז רימונים טבעי, גבינת עיזים, שמן זית וצנוברים, עלי גפן גליליים תוצרת בית- ממולאים באורז ועשבי תיבול מהגינה, מוגשים עם יוגורט כבשים ונענע, סינייה כרובית- כרובית מטוגנת, טחינה יוגורט, סלסה מעגבניות טריות, שקדים קלויים ועשבי תיבול מהגינה, קובה בורגול גלילית מוגשת עם טחינה אדומה, פטאייר- מאפה מבצק שמרים ממולא, מוגש עם לבנה ביתית, זיתים שחורים וקונסומה עגבניות, ועוד.

טלה גלילי-אוסובוקו טלה

סן פלגרינו העולמית מכריזה על שובה של תחרות "השף הצעיר של סן פלגרינו"- תחרות עולמית, הנערכת השנה בפעם ה- 17, המאתרת כשרונות קולינאריים מובילים מרחבי העולם.הפעם, התחרות תמשך במשך 18 חודשים:: במהלך השנה הקרובה יתקיימו סבבי בחירות ראשוניות ותחרויות מקומיות, כאשר הגמר הגדול של התחרות יערך ביוני 2018.

S.Pellegrino Young Chef Award

מסעדת השפים "מלגו ומלבר" התל אביבית בניצוחם של השפים מוטי טיטמן ואור מיכאלי, משיקה תפריט חורף עם מגוון מנות חדשות ועשירות המותאמות למזג האוויר הקר ומושתתות על חומרי הגלם העונתיים, כדוגמת מרק דגיםם ושרימפס מקומי המשלב פטריות יער, ומנת סקאלופ כרוב לבן ובייקון עם בייבי לפת צרובה וקרם בטטה לבנה. נוסף על המנות החדשות, תפריט החורף כולל את מנות הדגל של "מלגו ומלבר", וביניהן קרפצ'ו דג וקריספי ג'ינג'ר, מנת בטן חזיר בבישול איטי עם סלט עדשים, תפוחים, קרמל סויה וקרם תפוז-גזר, מנת שקדי עגל ושפצלה על קרם פטריות עם בייקון ופטריות יער, ומנת חזה אווז וגרטן תפוח-אדמה בציר עוף חום.

מלגו ומלבר_פורל מעושן וסלק אפוי_צילום-אפיק גבאי (Large)

מסעדת BBB סניף הארבעה ת"א (רח' הארבעה 12 ת"א) חוגגת 5 שנים במסיבת יומולדת מטורפת ביום חמישי 26.1 החל מהשעה 17:00.במרכז החגיגה תתקיים הופעה של להקת MADERA בשעה 21:00. לפני ואחריי ההופעה ינעים את זמנם של אורחי המסיבה די. ג'י.במהלך חגיגת היומולדת, הקהל יזכה להפתעות רבותת ומגוונות,ביניהן: 1+1 על מגוון מנות מהתפריט, טעימה מעוגת יום ההולדת החגיגית, צ'ייסרים ב-5 ₪, צילום מגנטים,חלוקת כרטיסי חבר למועדון הלקוחות של רשת BBB במתנה ועוד.

- BBB יום הולדת

רשת קראון פלזה והולידיי אין מרחיבה את פעילותה וחוברת לטרנד תזונת הפליאו ותציע לראשונה בישראל סופי שבוע המבוססים על תזונת הפליאו.סופי השבוע יתקיימו החל מינואר הקרוב. הפרויקט יוזנק במלון הרשת קראון פלזה אילתת ובהמשך יתרחב למגוון בתי המלון בארץ.

unnamed

השף יוגב ירוס (מטבחצר) חובר אל צלם הקולינאריה דן לב לערב משותף בו יבשלו יחדיו משתה "הים סוער" שילווה ביינות של יקב נטופה.המשתה יתקיים בסטודיו של דן לב ב 31/1/17 בשעה 20:00.מחיר המשתה 290 ₪ (כוללל שתיה קלה ויינות. לא כולל שירות.בתפריט "הים סוער" של הזוג ניתן לראות מנות כמו: פוקאצ'ינות חמות מהאבן עם חמאת אנשובי, רומסקו ירקות צלויים, שקדים ופימנטון ועוד.לפרטים והזמנות : יוגב 0525568516, של דן 0524878284 או באמצעות מייל : Dan@danlev.com

משתה הים סוער צילום דן לב (1)

רשת הסושי בר אושי אושי שהוקמה בשנת 2009, תפתח בשבוע הבא שני סניפים חדשים וכשרים לקהל הרחב. סניף אחד באזור הבילויים ברחובות (צפון רחוב הרצל) משתרע על שטח של 80 מ"ר וסניף נוסף בקניון סי מול באשדודד יכלול בר בשטח של 22 מ"ר ומטבח תומך. עם פתיחת שני הסניפים תגיע הרשת ל- 21 סניפים בפריסה ארצית (5 מהם נפתחו בשנה החולפת)במנות הראשונות ניתן למצוא מנות קלאסיות כמו מרק מיסו שירו- מרק מיסו עם טופו, בצל ירוק, אצות ים ופטריות (17 ₪) , סלט היאשי וואקמה – סלט אצות עם אטריות זכוכית, שערות גזר ושערות מלפפון (31 ₪) וסלט סשימי- 3 פרוסות דג לבחירה על מצע סלט וואקמה (42 ₪) לצד זה לבקשת הקהל המקומי יש בתפריט גם פיש אנד צ'יפס בסגנון אסייתי (43 ₪)  או פטריות בטמפורה עם ניחוח ותיבול אסייתי (22 ₪). אושי אושי רחובות (הרצל 191) אושי אושי אשדוד קניון סי מול (הגדוד העברי 6) 1-700-70-80-23

רד דרגון

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: