יום שבת, 19 בינואר 2019, י"ג שבט ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 054-2425199

יאמי מתכונים ביבנה

אוכל , בישול , מתכונים , בשר , חלב , גבינות , לחם , מטבח

קפיצה קטנה ליפן

רשת הסושי הפופולארית אושי אושי שכוללת 21 סניפים ברחבי הארץ וביניהם סניף כשר בקניון G ביבנה, השיקה לאחרונה תפריט ואתר חדש המקנה הנחה קבועה למזמינים און ליין. התפריט והאתר החדשים הם הזדמנות טובה לראיון בלעדי עם גיא, הזכיין של הסניף המקומי ביבנה . גיא שמח לספר על הרשת והסניף המקומי שצוברים תאוצה. גיא, הזכיין של סניף יבנה, יוצא יחידה מובחרת בצה"ל ובעל עבר עשיר בניהול עסקים בתחום חיי הלילה והמזון בת"א.

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

דודי טל

עיתונאי, עבד בין השאר בנענע 10 כעורך מדור הרכילות, בידיעות תל אביב ככתב הרכילות של העיתון וכן בעיתונים ומגזינים שונים.

dudital29@gmail.com

השוק רווי ברשתות שונות, מדוע בחרת לפתוח דווקא סניף של אושי אושי?

"היה חשוב לי לבחור מותג שאני מאמין בו. פגשתי אנשים שלא מתפשרים על איכות ושואפים תמיד למצוינות. התחברתי לערכים של הרשת, לטעמים וליעדים ומשם הבחירה הייתה קלה".

למה בחרת דווקא ביבנה?

"יבנה היא עיר מתפתחת שנמצאת בתנופה הן מבחינת האוכלוסייה והן מבחינה עסקית. הרגשתי שזה הזמן לתקוע יתד ולהביא את אושי אושי לעיר". מה אתה יכול לספר לנו על הקהל ביבנה? "הצרכנים ביבנה כמו גם בערים אחרות תובעניים, הם רוצים לקבל את המוצר והשירות הטוב ביותר. העובדה הזו מכריחה היום כל מסעדן לשאוף למצוינות בכל הפרמטרים. לשמחתי הרבה, יש קהל לקוחות רב מיבנה ויישובי הסביבה שמפרגנים ומעריכים את המוצר והשירות שלנו".

מה אתה יכול לספר על הטעמים והמנות של אושי אושי?

"במנות האסייתיות ובסושי המפורסם של אושי ניתן למצוא מנות קלאסיות ואותנטיות לצד מנות אחרות שהותאמו היטב לקהל ולחך הישראלי. הקהל המקומי מגלה בהרבה מקרים, חיבה לטעמים עזים יותר, לדגים צרובים וכמובן למנות גדולות. הניסיון הרב של הרשת בעשרות סניפים ברחבי הארץ הביא אותנו להציג תפריט מקורי ומפתיע. הקהל לשמחתי אוהב את מגוון הטעמים והמנות". מה הפרמטרים לסושי איכותי? "ראשית, איכות חומרי הגלם. האורז צריך להיות רך ודביק, האצה חייבת להיות פריכה וכמובן טריות הדגים והירקות. באושי אושי אין פשרות על איכות חומרי הגלם. מעבר לכך כמובן שצריך  שהסושי מן יהיה מיומן על מנת שהרולים יוכנו בקפידה. לשם כך נדרשות ידיים מיומנות וניסיון".

האם סושי הוא טרנד או שכבר אפשר לקבוע שהסושי הוא המאכל הלאומי החדש?

"הציבור בישראל בכלל וביבנה בפרט, מאוד אוהב סושי. הסושי כאן כבר משנות ה- 90 ובכל שנה יש עלייה בצריכה. יותר ויותר אנשים מעדיפים את הסושי הבריא על פני מזונות פאסט פוד אחרים. הסושי כנראה יישאר המאכל הלאומי של יפן אבל גם בישראל הוא מאכל יום יומי מהיר ובריא כשמקפידים על טריות ואיכות. "

מסר לקהל היבנאי?

"אנחנו אוהבים את הקהל בעיר, שמחים להעסיק צעירים מיבנה ולגלות שהקהל המקומי יודע להעריך איכות קולינרית".קפיצה קטנה ליפן אושי אושי בקניון G ביבנה משיקים תפריט ואתר חדש"

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: