יום ראשון, 24 במרץ 2019, י"ז אדר ב' ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 054-2425199

יאמי מתכונים ביבנה

אוכל , בישול , מתכונים , בשר , חלב , גבינות , לחם , מטבח

אזני המן לשבת ולחג

קונדיטוריית הבוטיק "Nofar Patisserie" ומותג השוקולד השוויצרי "Lindt"משיקים לרגל חג הפורים אוזני המן במילוי שוקולד לינדט אקסלנס בטעמים ייחודיים: שוקולד מריר עם נגיעות מנטה, שוקולד מריר עם שומשום קלוי ושוקולד מריר בטעם קרמל עם נגיעות מלח ים.ויש גם מתכון מושחת במיוחד

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

דודי טל

עיתונאי, עבד בין השאר בנענע 10 כעורך מדור הרכילות, בידיעות תל אביב ככתב הרכילות של העיתון וכן בעיתונים ומגזינים שונים.

dudital29@gmail.com

מתכון לאוזני המן במילוי שוקולד לינדט אקסלנס

המצרכים ל- 40 יחידות:

125 גרם חמאה חתוכה לקוביות

250 גרם קמח

75 גרם אבקת סוכר

80 גרם אבקת שקדים

80 מ"ל שמנת מתוקה

2 חלמונים

קורט מלח

1/2 כפית תמצית וניל

למילוי:

2 טבלאות שוקולד "לינדט" אקסלנס לבחירה לפי הטעם

4 כפות שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה: 

  • במעבד מזון עם וו גיטרה מעבדים חמאה עם אבקת סוכר לתערובת אחידה.

  • מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עד לקבלת בצק רך ואחיד.

  • עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים שעה-שעתיים במקרר.

הכנת המילוי:

  • ממיסים את השוקולד במיקרוגל עם השמנת ומערבבים לתערובת חלקה.

  • מחממים תנור ל-170  מעלות.

  • מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים.

  • מניחים כפית מלית במרכז כל עיגול וצובטים את השוליים לקבלת צורת משולש.

  • מקררים את אוזני המן לפני האפייה 10-15 דקות.

  • מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור למשך כ-15-20 דקות, עד ששולי העוגיות זהובים והעוגייה עדיין בהירה.

  • מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים או שומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: