יום שישי, 19 בנובמבר 2018, י' חשון ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 054-2425199

יאמי מתכונים ביבנה

אוכל , בישול , מתכונים , בשר , חלב , גבינות , לחם , מטבח

חדשות האוכל

יום העצמאות בפתח וכל המסעדות יוצאות במבצעים, וגם ארוחות באושימרקט ורשתות חדשות באויר. חדשות האוכל

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

דודי טל

עיתונאי, עבד בין השאר בנענע 10 כעורך מדור הרכילות, בידיעות תל אביב ככתב הרכילות של העיתון וכן בעיתונים ומגזינים שונים.

dudital29@gmail.com

רשת BBB תעניק במהלך חודשים אפריל ומאי,לחברי מועדון חדשים של הרשת מתנת הצטרפות מפנקת מיוחד,לבחירה מתוך שתי המתנות המוצעות:סינר ממותג עם סט  כלים לברביקיו או מארז הכולל את שני הרטבים המיוחדים של הרשת  - מתנה מושלמת לכבוד פתיחת עונת הפיקניקים והמנגלים.

נננ

כמו בכל שנה, מסעדת מודרן גם השנה מוזיאון ישראל יהיה פתוח  חינם למבקרים ביום העצמאות, מסעדת מודרן שבמוזיאון לוקחת את הגריל המסורתי ומציעה גריל ירושלמי ב – 69 ש"ח. המנה כוללת: קבב משמש, נתחי פרגיות,, נתחי אנטריקוט, ירקות בגריל וטחינה אל ארז כשכל זה יושב  על פיתה ירושלמית דקה עם הר ירוקים מסורתיים. מנה של עצמאות שמח. במחיר סימלי לכבוד היומולדת. 69 שח.מומלץ להזמין מקום. בעיקר למרפסת.

אסאדו בקר צלוי עם חרדל ופלפל אנגלי - מודרן- קרדיט צילום אביטל גינסברג

110 מבית אגאדיר מתרחבת ופותחת 2 סניפים חדשים ברחבי הארץ. הסניפים החדשים ייפתחו בבית שמש, ובעיר הבה"דים בב"ש 110 בורגר, בבעלות אגאדיר, תהפוך לרשת ותצא במהלך 2017 עם 2 סניפים חדשים בפריסהה ארצית- סניף ראשון כשר למהדרין בבית שמש ובעיר הבה"דים בבאר שבע.

סניף בית שמש-

האושימרקט בכפר סבא מציג קונספט חדש בנוף שווקי האוכל בארץ, המציע מסע קולינרי העובר בכל קצוות העולם, היישר מהשולחן שלכם. במקום לקום ולבחור את המסעדה בה תרצו לאכול, תוכלו לשבת עם תפריט אחד ממנו תוכלוו להזמין מאיזו מסעדה שתרצו ברחבי המתחם, גם אם הסועדים בשולחן מעוניינים להזמין ממקומות שונים.

להקיף את העולם על הבוקר_אושלינד _קרדיט צילום טל ציקורל (8)

"דרום אמריקה" המתמחה ביצור בשרים איכותיים לגריל ואסאדו, מבוססים על בשר המיובא מדרום אמריקה, מתרחבת ופותחת נקודת מכירה חמישית. בשנת 2015 נפתחה נקודת המכירה הראשונה של דרום אמריקה מחוץ לניר צבי, בקיבוץ מגל. כיום פרוסים בשרי האיכות של דרום אמריקה גם בנקודות מכירה בעין חרוד מאוחד ובנטעים, כאשר בימים אלו נפתחה נקודת מכירה בצומת שילת מודיעין, בשת"פ עם "שום, פלפל ושמן זית"- אביזרים וחומרי גלם לטבח ולאופה.

אצבעות אסאדו בבירה ורוטב ברביקיו

'הצועניה' משיקה תפריט עסקיות צהריים חדש.התפריט מוגש בימים ראשון-חמישי בין השעות 12:00-18:00, ברמות מחיר משתנות, כאשר הארוחה העסקית כוללת מנה ראשונה לבחירה מתוך מבחר שכולל: מטיאס כבוש עם צלפים, בצל סגול, שמיר וצזיקי; טריו טעימות-סקורדליה, צזיקי וקיופולו, מוגש עם לחם הבית, או קציצות פרסה בולגריות ( צמחוני) מוגשות על צזיקי. בין העיקריות שניתן להזמין במסגרת העסקית ניתן למצוא: גירוס פרגית- בתיבול בלקני , בצל מטוגן, פיתה יוונית , טחינה, גרמולד וירקות צלויים ; לחמעג'ון - בשר טלה ובקר, פילה חציל שרוף, טחינה גולמית, קונפי שום ועגבניות שרי ברמת מחיר של 69 ש"ח. בלקן-בורגר - 220 גרם אנטריקוט, גבינת קשקאבל יוונית ולוטניצה בתוספת צ'יפס; גירוס דגים - בתיבול בלקני, בצל מטוגן, פיתה יוונית , צזיקי, גרמולד וירקות צלויים, או פסטצ'יו קצבים - פטוצ'יני עם בשר בקר בבישול ארוך, מנגולד, פטריות, יין אדום ושמנת ברמת מחיר של 79 ש"ח.

טריו טעימות של הצועניה צזיקי, קיופולו וסקורדיליה. צילום אוהד קב

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: